ALLES OP HET GEBIED VAN
DOE-HET-ZELF GEREEDSCHAP

Onze gereedschappen

 

  

Meest verkocht
01.Afdichtingskit Bostik Deck caulk 290ml zwart
02.Siliconenkit Zwaluw NO transp. a310ml
03.Opvangbak 20l zwart PE 600x400x120mm
04.Smeermiddel Motip 000564 400ml PTFE-spray
05.Constructielijm Bostik MSR-CA 290 ml zwart
06.Montagelijm Bostik H750Seal'N bond 290ml zwart premium?
07.Afbreekmes Komelon LRG-A5 18mm
08.Purschuim 4Tecx 750ml brandkl. B3
09.Constructielijm Bostik MSR-CA SSKF 600ml zwart
10.Soldeerkwast 399 150mm 44

 

Garantie & Service

Garantie
DHZtools.nl is dealer van de aangeboden merken. De machinemerken en DHZtools.nl hebben vertrouwen in hun producten en bieden een uitstekende garantie voor de gebruikers van de produkten.

Reparatie
Indien een bij DHZtools.nl besteld produkt in de garantieperiode defect raakt kunt u het produkt terugsturen naar DHZtools.nl. Wij zorgen voor de verdere afhandeling van de reparatie. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@dhztools.nl 

Tevredenheid
Wij willen 100% tevreden klanten. Daarom leveren wij kwaliteitsprodukten van uitsluitend gerenommeerde fabrikanten. Dan mag u wat verwachten. Daarom doen wij niet moeilijk wanneer een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet. In het geval het artikel dat u heeft besteld toch niet geheel aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het terugsturen onder de volgende voorwaarden:

  • (Kijk ook op de pagina retourneren voor de exacte retourprocedure)
  • Binnen 14 dagen melden en retour sturen
  • Artikel is compleet, onbeschadigd en ongebruikt en voorzien van de originele verpakking
  • Het totale aankoopbedrag wordt zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening of u kiest een ander artikel uit ons assortiment, waarbij het eventuele prijsverschil wordt verrekend
  • DHZtools.nl brengt alleen verzendkosten in rekening.

Klachten 
DHZtools.nl streeft naar een zo correct mogelijke afhandeling van uw bestelling. Mocht u toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. Wij zullen er zeker alles aan doen om u alsnog tevreden te stellen. U kunt uw klacht richten aan de afdeling Klantenservice (info@dhztools.nl). U krijgt altijd binnen 1 week uitsluitsel over uw klacht.

Veertien dagen niet goed geld terug
Voor al uw aankopen geldt "veertien dagen niet goed geld terug". In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. DHZtools.nl geeft de wijze van retourneren aan. Wij brengen dan wel retourkosten in rekening. DHZtools.nl behoudt zich het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten in rekening te brengen. Na het verstrijken van de "veertien dagen niet goed geld terug" wordt de koopovereenkomst een feit.

 

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden


Informatie
Over ons
Bestellen & Betalen
Bezorging en Levertijd
Garantie & Service
Retourneren
Privacy statement

 


Aanmelden nieuwsbrief, klik hier